Aici puteti comanda invitatii de nunta caricaturizate si personalizate, unde putem sa reprezentam mireasa si mirele, nasii, invitati, itinerariu etc fie cat mai realistic ori la diferite grade de caricaturizare, in functie de necesitatile dumneavoastra. Puteti sa folositi desenul nostru fie pe coperta invitatiei de nunta propriu-zise, ori pe post de marturie, imprimare pe servetele, cadouri, sau oricum veti considera potrivit pentru fericitul eveniment.

        Pentru a realiza o lucrare de calitate este necesar ca si in cazul celorlalte tipuri de lucrari (portrete, scene, caricaturi) sa ne trimiteti poze cat mai reusite cu personajele, detalii despre ele si eventual si locul unde doriti sa plasam desenul.

        Deoarece acest tip de lucrare cuprinde elemente atat din SCENE cat si din PORTRETE, reprezentarea personajelor trebuind sa fie impecabila, acest lucru presupune o munca mult mai migaloasa si implicit un cost/durata de lucru mai mare, insa suntem convinsi ca veti fi multumiti de rezultatul final.